diginevis diginevis .

diginevis

دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه

دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه كه عاشقش ميشيد بس كه اين غذا خوشمزه و خوش طعمه.

 از آموزش آشپزي سايت چهل خونه هرگز غافل نشيد كه كلي براتون دستپخت غذا داره. 

دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه

۱.ابتدا مرغ پخته را ريش ريش كنيد و به آن سس بزنيد و كف ظرف فر بريزيد.
۲. سپس فلفل دلمه اي و قارچ را نگيني خرد كنيد و به آن مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و آن را تفت دهيد.
۳. روي مرغ پنير پيتزا بريزيد، سپس مواد را تفت دهيد و دوباره به آن پنير پيتزا اضافه كنيد.
۴. در اين مرحله بايد پوره را آماده كنيد. درون يك تابه سيب زميني رنده شده، شير، نمك و فلفل و كره را تفت دهيد و بعد از خاموش كردن خامه را به پوره اضافه كنيد.
۵. پوره آماده شده را روي لايه قبلي در ظرف ريخته و در آخر روي آن پودر سوخاري بريزيد.
۶. ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ قرار دهيد و سپس ۱۰ دقيقه گريل كنيد.

اكنون نوش جان كنيد.

 

منبع: چهل خونه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۳۰:۱۳ توسط:diginevis موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه دمي باقالي تهراني

طرز تهيه دمي باقالي تهراني يا دمپختك باقالي زرد از اصيل‌ترين غذا‌هاي تهراني است. اصفهاني‌ها هم همين دمپختك را به نام دمپختك اصفهاني درست مي‌كنند.

در اين قسمت از آموزش آشپزي سايت چهل خونه به سراغ آموزش اين غذاي خوشمزه خواهيم رفت.

طرز تهيه دمي باقالي
۱) پياز را خرد و با روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.

۲) زردچوبه را در آن يك تفت دهيد.

۳) سپس ۴ الي ۵ ليوان آب را به همراه باقلاي تميز شده و مقداري نمك به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا باقلاها نيم پز شوند.

۴) بعد برنج شسته شده را با ۴ تا ۵ ليوان آب به باقلاي نيم پز شده اضافه و مخلوط كنيد.

۵) حرارت شعله را كم كنيد تا باقلا و برنج با هم بپزند و آب آنها تبخير شود.

۶) بعد از دم كشيدن پلو روي آن را كمي روغن داغ شده بريزيد و نوش جان كنيد.

منبع: چهل خونه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۸:۵۳ توسط:diginevis موضوع: نظرات (0)