دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه
دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه كه عاشقش ميشيد بس كه اين غذا خوشمزه و خوش طعمه.
از آموزش آشپزي سايت چهل خونه هرگز غافل نشيد كه كلي براتون دستپخت غذا داره.
دستور پخت پاي چوپان با مرغ به روش چهل خونه
۱.ابتدا مرغ پخته را ريش ريش كنيد و به آن سس بزنيد و كف ظرف فر بريزيد.
۲. سپس فلفل دلمه اي و قارچ را نگيني خرد كنيد و به آن مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و آن را تفت دهيد.
۳. روي مرغ پنير پيتزا بريزيد، سپس مواد را تفت دهيد و دوباره به آن پنير پيتزا اضافه كنيد.
۴. در اين مرحله بايد پوره را آماده كنيد. درون يك تابه سيب زميني رنده شده، شير، نمك و فلفل و كره را تفت دهيد و بعد از خاموش كردن خامه را به پوره اضافه كنيد.
۵. پوره آماده شده را روي لايه قبلي در ظرف ريخته و در آخر روي آن پودر سوخاري بريزيد.
۶. ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ قرار دهيد و سپس ۱۰ دقيقه گريل كنيد.
اكنون نوش جان كنيد.
منبع: چهل خونه
برچسب: ،
ادامه مطلب