دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه
دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه که عاشقش میشید بس که این غذا خوشمزه و خوش طعمه.
از آموزش آشپزی سایت چهل خونه هرگز غافل نشید که کلی براتون دستپخت غذا داره.
دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه
۱.ابتدا مرغ پخته را ریش ریش کنید و به آن سس بزنید و کف ظرف فر بریزید.
۲. سپس فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کنید و به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و آن را تفت دهید.
۳. روی مرغ پنیر پیتزا بریزید، سپس مواد را تفت دهید و دوباره به آن پنیر پیتزا اضافه کنید.
۴. در این مرحله باید پوره را آماده کنید. درون یک تابه سیب زمینی رنده شده، شیر، نمک و فلفل و کره را تفت دهید و بعد از خاموش کردن خامه را به پوره اضافه کنید.
۵. پوره آماده شده را روی لایه قبلی در ظرف ریخته و در آخر روی آن پودر سوخاری بریزید.
۶. ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ قرار دهید و سپس ۱۰ دقیقه گریل کنید.
اکنون نوش جان کنید.
منبع: چهل خونه
برچسب: ،