بک لینک -
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت جت بت
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
لانا کازینو
betorward
وان ایکس بت
سایت jetbet
yekbet
جت بت
betforward
river poker
emperor poker
بت
بازی بلک جک
سایت شرط بندی با شارژ کارت به کارت
بازی انفجار ۲
bet303.com
مگاشرط بندی بت
پیش بینی زنده
بت یک
jetbet90
ac90bet
سایت یک بت
پوکر آنلاین شرطی
1x
وان ایکس ایران
سایت بازی plinko
baxbet
وان ایکس بت
تک بت
بت فیدو
بت 85
 diginevis diginevis .

diginevis

انواع شنیسل را بسناسید

شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آلمانی است که به راحتی می توانید آن را خودتان در خانه درست کنید.

در بخش آموزش آشپزی سایت چهل خونه این بار رفتیم سراغ یک غذای خوشمزه بین المللی به نام شنیسل یا شنیتسل مرغ.

همراه با چهل خونه باشید برای درست کردن این غذای خوشمزه.

طرز تهیه شنیسل مرغ
۱) ابتدا مرغ را بپزید به طوریکه آب آن به خورد مرغ برود.

۲) مرغ را قطعه قطعه کنید. سپس استخوان های سینه و ران را جدا کنید.

۳) سپس دو طرف مرغ را در نان خشک کوبیده شده بغلطانید و بعد آن را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و باز دوباره در نان خشک بغلطانید.

۴) روغن را در تابه بگذارید تا داغ داغ شود.

۵) حالا مرغ اندود شده به آرد را درون روغن داغ به آرامی قرار دهید و بگذارید تا سرخ شود.

۶) بعد از آنکه یک طرف آن به خوبی سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

۷) اکنون آن را با سلیقه زیبای خودتان سرو و نوش جان کنید.

منبع:

https://www.chehelkhooneh.com/%d8%b4%d9%86%db%8c%d8%b3%d9%84-%d9%85%d8%b1%d8%ba/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۲۶:۰۸ توسط:diginevis موضوع: نظرات (0)

دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه

دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه که عاشقش میشید بس که این غذا خوشمزه و خوش طعمه.

 از آموزش آشپزی سایت چهل خونه هرگز غافل نشید که کلی براتون دستپخت غذا داره. 

دستور پخت پای چوپان با مرغ به روش چهل خونه

۱.ابتدا مرغ پخته را ریش ریش کنید و به آن سس بزنید و کف ظرف فر بریزید.
۲. سپس فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی خرد کنید و به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و آن را تفت دهید.
۳. روی مرغ پنیر پیتزا بریزید، سپس مواد را تفت دهید و دوباره به آن پنیر پیتزا اضافه کنید.
۴. در این مرحله باید پوره را آماده کنید. درون یک تابه سیب زمینی رنده شده، شیر، نمک و فلفل و کره را تفت دهید و بعد از خاموش کردن خامه را به پوره اضافه کنید.
۵. پوره آماده شده را روی لایه قبلی در ظرف ریخته و در آخر روی آن پودر سوخاری بریزید.
۶. ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ قرار دهید و سپس ۱۰ دقیقه گریل کنید.

اکنون نوش جان کنید.

 

منبع: چهل خونه 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۳۰:۱۳ توسط:diginevis موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه دمی باقالی تهرانی

طرز تهیه دمی باقالی تهرانی یا دمپختک باقالی زرد از اصیل‌ترین غذا‌های تهرانی است. اصفهانی‌ها هم همین دمپختک را به نام دمپختک اصفهانی درست می‌کنند.

در این قسمت از آموزش آشپزی سایت چهل خونه به سراغ آموزش این غذای خوشمزه خواهیم رفت.

طرز تهیه دمی باقالی
۱) پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۲) زردچوبه را در آن یک تفت دهید.

۳) سپس ۴ الی ۵ لیوان آب را به همراه باقلای تمیز شده و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا باقلاها نیم پز شوند.

۴) بعد برنج شسته شده را با ۴ تا ۵ لیوان آب به باقلای نیم پز شده اضافه و مخلوط کنید.

۵) حرارت شعله را کم کنید تا باقلا و برنج با هم بپزند و آب آنها تبخیر شود.

۶) بعد از دم کشیدن پلو روی آن را کمی روغن داغ شده بریزید و نوش جان کنید.

منبع: چهل خونه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۸:۵۳ توسط:diginevis موضوع: نظرات (0)